Dr.Gianina Gabriela

admin
Postat de admin septembrie 23, 2014 09:14 Nou

Dr.Gianina Gabriela

Date de contact

  • Adresa Str.Lahovari, nr 41, colt cu str.Decebal nr 54-56
  • Tel programari: 0241/638251 | 0722574250
  • Program: Miercuri: 13:00 -19:30 Vineri: 15:00 - 19:30

Articole asemanatoare

Sotila Gianina Gabriela

 Cabinet medical de Nefrologie

Rinichii tai sunt ok? Ai grija de rinichii tai! Controleaza-ti tensiunea arteriala si DZ!

Bine ati venit la Cabinetul de Nefrologie Dr.Gianina Gabriela Sotila!
A avea grija de rinichii nostri trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi!
Suntem un cabinet de consultatii nefrologice ce isi propune sa fie una din uniitatile medicale de top din Constanta in domeniul pe care-l reprezinta, oferind clientilor sai servicii medicale de calitate, profesionalism, dotari tehnice de varf, cu scopul diagnosticarii precoce si tratarii bolilor de rinichi.
Dorim sa ajutam oamenii prin servicii medicale de calitate si printr-o atitudine corecta, responsabila si prietenoasa. Practicam o medicina pentru oameni, prin pasiune, provocare, performanta, perfectionare.
Situatia bolilor cronice de rinichi este una ingrijoratoare. In Romania se inregistreaza un ritm prea rapid de crestere a numarului bolnavilor de rinichi ce sunt tratati prin dializa comparativ cu alte tari europene. Consecintele ignorarii bolilor cronice de rinichi sunt extrem de grave. Reducerea progresiva a capacitatii functionale a rinichiului duce, in final, la necesitatea dializei sau chiar a transplantului renal.
Punctele esentiale pentru prevenirea si tratarea cu succes a bolilor de rinichi le constituie diagnosticarea si tratarea precoce .
Militam pentru o abordare activa a preventiei bolilor cronice de rinichi si necesitatea elaborarii unei strategii de preventie in practica clinica.
Ne propunem sa fim deschizatori de drumuri si creatori de standarde, pentru a fi apreciati de pacienti, pentru a aduce medicina foarte aproape de oameni. Credem ca prima noastra responsabilitate este fata de pacienti.

admin
Postat de admin septembrie 23, 2014 09:14 Nou