Medic cardiolog Raluca Irinel Parepa

admin
Postat de admin septembrie 24, 2014 09:27

Medic cardiolog Raluca Irinel Parepa

Date de contact

  • Adresa BD. LĂPUŞNEANU A. nr. 71, bl. LV1 et parter, CONSTANŢA, Cod Postal 900605, JUD. CONSTANŢA
  • Telefon 0745-695 094/ 0745-143472

Articole asemanatoare

Secţia de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, are un nou şef. D-na Irinel Parepa a preluat activitatea pe care ani la rând a desfăşurat-o prof. univ. dr. Elvira Craiu. Ca şi activitate medicală, dr. Irinel Parepa, după absolvirea UMF „Carol Davila” Bucureşti în anul 1996, devine medic rezident prin concurs în specialitatea Medicină Internă şi îşi desfăşoară activitatea la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, atât ca medic, cât şi, din anul 1998, ca preparator şi, ulterior, asistent universitar la Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius”. Participă activ la activitatea ştiinţifică a clinicii, domeniul său de interes fiind Gastroenterologia şi Hepatologia. De asemenea, este prezentă cu lucrări la numeroase congrese şi simpozioane la care obţine premii ştiinţifice (Premiul II al Asociaţiei Române Pentru Studiul Ficatului – Bucureşti 2001; Premiul „Best Abstract Award” al United European Gastroenterology Federation – Geneva 2002), dar se face remarcată şi prin numeroase publicaţii în reviste medicale din România. Devine medic specialist în Medicină Internă în 2002, iar din acelaşi an este şi doctorand. Cariera sa pare a se fi stabilizat în domeniul Gastroenterologiei şi Hepatologiei; dar în anul 2003 simte nevoia de a reveni la o mai veche pasiune din studenţie – Cardiologia. Astfel, şi-a efectuat stagiile de pregătire pentru obţinerea celei de-a doua specialităţi, în Bucureşti, la Institutul de Boli Cardiovasculare „C. C. Iliescu”, iar în prezent a devenit şefa Secţiei de Cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ca pasiuni, sunt trecute cap de listă: muzica bună, filmele, teatrul şi călătoriile.

Liliana CHIRU

 

Boli

  • unele aritmii
  • angina
  • infarct miocardic
  • insuficiență cardiacă

Servicii oferite:

diagnosticare şi tratare afecţiuni cardiovasculare de patologie diversă: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă, tulburări de ritm, valvulopatii, tromboze venoase sau arteriale etc. Vă aşteptăm!

Opiniile pacienţilor:

M-a diagnosticat cu un ventricul stang marit. Am inceput sa iau un tratament ca sa pot sa continui sa fac sport de performanta si anume baschet, ii multumesc pe aceasta cale pentru acest lucru.

 

admin
Postat de admin septembrie 24, 2014 09:27