Cabinet Oftalmologic Top Laser Med

admin
Postat de admin septembrie 22, 2014 11:50 Nou

Cabinet Oftalmologic Top Laser Med

Date de contact

  • Bd Tomis 308, Constanta
  • Website: http://toplasermed.ro:

Articole asemanatoare

Amplasat in zona Dacia – Tomis 3, Cabinetul Oftalmologic & Optica medicala Toplasermed Constanta are ca obiectiv implementarea in oftalmologie a unor standarde inalte in diagnosticul si tratamentul medical al afectiunilor oftalmologice. Pe plan tehnologic oferim pacientilor accesul la investigatii si mijloace terapeutice de ultima generatie, coroborate cu experienta medicala vasta a personalului.

In clinica se efectueaza la ora actuala intreg spectrul de investigatii si proceduri diagnostice si terapeutice oftalmologice. Clinica isi propune sa fie unul dintre centrele de oftalmologie de top din Constanta prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite pacientilor.

Diagnosticul, tratamentul sau variantele terapeutice sunt expuse clar, pentru ca oricine să inţeleagă toate dimensiunile stării sale de sănătate, precum şi soluţiile optime pentru remedierea situaţiei. Credem in transparenţă şi expunem intotdeauna, atat verbal, cat şi in scris, toate detaliile de care pacientul are nevoie pentru a lua cea mai bună decizie in ceea ce il priveşte.

[pano file="http://constanta360.ro/tur/top-laser-med/top-laser-med.html" width="600" height="400"]

admin
Postat de admin septembrie 22, 2014 11:50 Nou