Clinica de chirurgie generala ROCOMED

admin
Postat de admin septembrie 25, 2014 11:14 Nou

Clinica de chirurgie generala ROCOMED

Date de contact

 • Adresa Strada Medeea nr. 34A, Constanta
 • Telefon: 0341.456.000
 • Fax: 0341.456.377
 • E-mail: contact@rocomed.ro
 • www.rocomed.ro

Articole asemanatoare

banner_continut

 • Cele mai bune preturi din Constanta! Prin CONTRACTUL cu CJAS, te costa mai putin ca in sistemul de stat. Fara stres, fara „atentii”, cu maxim respect fata de pacient.

 • Esti ingrijit de personal cu vasta experienta care lucreaza cu cea mai performanta aparatura medicala.

 • Conditii de cazare moderne, pentru o recuperare cat mai scurta si confortabila. Beneficiezi, astfel, de toate avantajele.

Cine suntem?

Ne place sa credem ca sloganul nostru “prieten, la nevoie” ne caracterizeaza cat mai fidel. Suntem o clinica privata nou aparuta in peisajul medical constantean si, ne-am propus sa umplem un gol in oferta de servicii medicale performante si accesibile. Oferim o alternativa viabila la unitatile medicale de stat si demonstram asta prin preturile competitive, respectul fata de actul medical si grija fata de pacient. Experienta vasta a echipei noastre de medici se completeaza fericit cu profesionalismul asistentilor medicali pentru a va pune la dispozitie servicii la standarde europene, centrate pe pacient, recuperare rapida si confort. Incercam sa cream o atmosfera calda si cat mai apropiata de “acasa” si ne dorim sa fim a doua familie a bolnavului pe tot parcursul sederii sale la clinica. Scopul nostru final este redobandirea starii dumneavoastra de sanatate.


Descriere clinica:

Clinica noastra se afla in cartierul Medeea din Constanta. Accesul se face prin receptie, un spatiu generos de 80m2.

In clinica noastra sunt tratati peste 500 de pacienti pe an si sunt acordate peste 800 de consultatii.

Serviciul ambulator este reprezentat de trei cabinete de consultatii in specialitatile: chirurgie generala, ORL,obstretica ginecologie si ortopedie.

In blocul operator accesul se face prin circuit separat pentru pacienti si personalul medical organizate cu filtru dublu care permit accesul bolnavului in preanestezie (spatiu de 9 m2) si personalul medical prin spalator in sala de operatie care dispune de 30 m2 si 3 m inaltime, aceasta fiind dotata cu filtre HEPA 14 si 4 zone de exhaustare (inca un filtru si o exhaustare in preanestezie) prin care centrala de tratare a aerului aduce 1700 – 1900 m3 aer pe ora ce creeaza in interior o presiune usor pozitiva (reglabila prin dumpere). Peretii si tavanul blocului operator sunt acoperiti cu fibra de sticla si vopsea speciala, cu calitati antibacteriene si antistatice.

Sala de operatie are o consola pentru fluide medicinale (O2, CO2 si aer comprimat), aparat de anestezie, trusa de chirurgie laparoscopica, lampa cu led-uri (mica si mare), masa pentru operatii cu 5 segmente, aspirator mobil.

Comunicarea cu exteriorul se face prin interfon existand si un monitor pe care pot fi afisate din receptie rezultate paraclinice sau imagistice, sterilizarea, cu cele 2 camere: pregatirea materialelor si sterilizarea propriu-zisa este dotata cu un sterilizator performant GETINGE de 65 litri iar materialele sterile se pastreaza in camera de sterile ce comunica cu blocul operator.

Unitatea de Transfuzii Sanguine este complet dotata cu: termostat, centrifuga, aparat incalzire sange, reactivi, pipete, combina frigorifica.

Va oferim cazare in 2 rezerve cu cate 2 paturi, un salon postoperator cu 4 paturi si un salon de spitalizare de zi cu 2 paturi.

Pentru confortul dumneavoastra aveti la dispozitie toate dotarile moderne ale unei clinici de top:

 • televiziune prin cablu
 • internet wireless
 • priza date si voce
 • sistem de alarmare, buton si snur „cheama sora”
 • grup sanitar propriu cu tarket antiderapant
 • consola cu lumina de veghe si de citit
 • masuta pentru servit masa
 • paturi full electric
 • consola pentru oxigen, aer comprimat
 • camera pentru dus

Supravegherea si siguranta pacientului

Clinica este supravegheata prin 6 camere de luat vederi externe si 7 camere interne in afara celor de supraveghere a pacientilor in numar de 4 (la aceastea din urma avand acces numai personalul medical). Exista centrala de alarma pentru incendiu si senzori in toate spatiile si 4 in zone desemnate din spatele tavanului fals. Toate sistemele de supraveghere, antiefractie si antiincendiu sunt cuplate si la firma de paza si protectie care intervine in 90 de secunde.

Sisteme de siguranta si antiavarie

Necesitatile energetice in caz de avarie sunt asigurate de un generator electric automat Kipor de 17 KW si un UPS de 10 KW. Unitatea dispune de o centrala de tratare aer TRANE ce asigura 1700-1900 m3 aer pe ora; un ciller TRANE de 42 KW, 2 centrale de incalzire de 140 KW fiecare, una pe gaz si alta pe motorina avand boiler de 400 L si panouri solare cu automatizarea aferenta ce ofera independenta apei calde menajere 9 luni pe an – avand un boiler separat de 900 L.

Zero infectii intraspitalicesti!

Va asiguram ca luam foarte in serios protectia dumneavoastra fata de infectiile nozocomiale. Putem sa ne mandrim cu faptul ca nu am avut nici un caz de infectie sau contaminare intraspitaliceasca si avem convingerea ca aceasta situatie se va pastra si in viitor.

Respectam cu strictete regulile de igiena si siguranta in clinica asigurand:

 • Echipamente de unica folosinta, campuri operatorii, halate, manusi, masti, bonete, material moale, pansamente speciale tip cosmopore, plasturi sterili de unica folosinta;
 • Folosim dezinfectanti de inalta calitate – produse Bode;
 • Asiguraram sterilizarea sigura si eficienta prin autoclavare – autoclav Getinge controlat cu teste specifice si exploatat de o asistenta cu pregatire si experienta in sterilizare;
 • Folosim sterilizanti chimici fara formaldehida pentru trusa de chirurgie laparoscopica dupa ce s-a actionat cu dezinfectanti de inalta calitate de la Bode.

 

admin
Postat de admin septembrie 25, 2014 11:14 Nou