Isis Spital Privat

admin
Postat de admin septembrie 23, 2014 10:11 Nou

Isis Spital Privat

Date de contact

  • Adresa str. Mircea cel Batran nr. 102 Constanta
  • Telefon 0341.463.344 / 0241.482.346 / 0722.228.338
  • Program NON - STOP
  • office@isis-med.ro

Articole asemanatoare

La ISIS Medical Center, prima maternitate privata din Constanta iti oferim servicii medicale ireprosabile pentru nastere naturala, nastere prin cezariana sau nastere in apa.

Alege maternitatea ISIS din Constanta si bucura-te de toata atentia si grija celor mai buni specialisti.

MATERNITATEA TA
unde primesti mereu toata atentia

Pentru noi, cei din maternitatea privata ISIS, este firesc sa ne apropiem pacientii si sa construim relatii de prietenie de lunga durata. Scopul nostru este sa fim impreuna de la inceput, sa te ajutam sa te bucuri din plin de emotia nasterii si sa aducem in siguranta pe lume bebelusul tau mult asteptat fie ca este vorba de nastere naturala, nastere prin cezariana sau nastere in apa.

SIMTE-TE CA ACASA
dar in atentia celor mai buni doctori

Odata ce vei trece pragul maternitatii ISIS, vei uita ca esti intr-o maternitate. Vei fi cu adevarat rasfatata de personalul nostru medical, care va face tot ce se poate ca sa te simiti cat mai confortabil si in siguranta. In maternitatea privata ISIS ai facilitati la cele mai inalte standarde medicale precum aer conditionat, televizor, frigider, baie, internet wireless, facilitate de apelare a asistentei. Ne vei simti aproape oricand vei avea nevoie.

[pano file="http://constanta360.ro/tur/isis/isis-spital-privat.html" width="600" height="400"]

admin
Postat de admin septembrie 23, 2014 10:11 Nou