Policlinica MEDICINA MUNCII

admin
Postat de admin octombrie 6, 2014 14:57 Nou

Policlinica MEDICINA MUNCII

Date de contact

  • adresa: Constanta, str. Aleea Dr. Gh. Marinescu 44A (zona CET, Complex Anda) email: policlinica@medicinamuncii.eu
  • website: http://medicinamuncii.eu
  • telefon: tel/fax 0241.554.008
  • 0241.540.803

Articole asemanatoare

Este o companie de drept privat infiintata in anul 2004, prin continuarea afacerii derulata de catre SCM Medicina Muncii, initiate in anul 1999 si fondata de catre Dr. Mitrica Adrian.
Serviciile oferite initial au vizat aria de cuprindere reprezentata de medicina de intreprindere. Din 2004, aria serviciilor oferite s-a extins, prin alaturarea la echipa companiei a unor medici specialisti de medicina interna, chirurgie, O.R.L., oftalomologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, in scopul oferirii de servicii integrate de medicina muncii.
Misiunea MED MUNCII este aceea de a asigura serviciile medicale de inalta calitate si competenta profesionala care sa permita pacientului un diagnostic corect si o terapie corespunzatoare si eficienta. In acest sens dorim sa oferim ogama extinsa de servicii medicale, in conformitate cu stipularile legale, pentru orice tip de profesie, prin identificarea riscurilor profesionale si testarea aptitudinii in munca a angajatilor, promovarea starii de sanatate a acestora, preventia imbolnavirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afectiunilor profesionale si al celor legate de profesie, scaderea absenteismului la munca. Med Muncii se distinge prin profesionalismul echipei, dotare moderna, flexibilitatea ofertelor si servicii strict adaptate nevoilor clientului.
Obiectivele avute in vedere in derularea activitatii, sunt urmatoarele:
- asigurarea dotarii corespunzatoare a Centrului Medical de Medicina Muncii, cu aparate moderne de investigatii, pentru a putea face trecerea de la medicina muncii de tip expertiza la medicina muncii de tip curativ;
- promovarea serviciilor calitative orientate catre client, prin asigurarea acestora de catre personal inalt calificat si competent;
- promovarea unui standard de calitate ridicat, care sa serveasca atat clientului cat si insusi actului medical.

admin
Postat de admin octombrie 6, 2014 14:57 Nou